PRINTADO By Printado Copii relaxați, izolare mai ușoară

Copii relaxați, izolare mai ușoară

Te ajutăm să ai copiii relaxați!

Izolarea la domiciliu este privită de mulți oameni drept o situație prielnică. Printre altele, părinții au ocazia să petreacă mai mult timp de calitate cu copiii lor. După un timp, însă, e nevoie de diverse activități recreative pentru ca să nu intervină plictiseala sau chiar stresul, nu-i așa?

Ne-am întrebat cum să îmbinăm utilul cu plăcutul și să venim în ajutorul părinților, în aceste zile în care restricțiile impuse nu mai permit copiilor să-și cheltuiască energia și creativitatea la școală sau în colectivități. Și am găsit o soluție.

Dacă ești părinte (unchi, bunică, soră sau prieten al unui copil care stă acasă) îți propunem o doză de relaxare: oferă-i un tricou de colorat. Setul conține o trusă de carioci speciale pentru textile, un desen-model și, evident, tricoul pregătit pentru ”opera de artă”. Toate la prețul obișnuit al unui simplu tricou personalizat.

Iar pentru că arta trebuie susținută, am pregătit și un concurs. Înscrie rezultatul muncii copilului tău pe pagina noastră Facebook și el va avea posibilitatea să câștige un premiu … remarcabil. Vezi aici detalii.

Știm că trecem printr-o perioadă în care prioritățile s-au schimbat, dar încercăm să ajutăm, cu ceea ce ne pricepem. Și cu încredere în viitor.

Regulament concurs:
• Oferă copilului un tricou de colorat: https://bit.ly/TricouriDeColorat . Setul conține o trusă de carioci speciale pentru textile, un desen-model și, evident, tricoul pregătit pentru ”opera de artă”. Toate la prețul obișnuit al unui simplu tricou personalizat.
• Lasă copilul să-și dea frâu liber imaginației prin desenul pe tricou. Toată lumea se va relaxa.
• Fă o poză cu opera de artă și atașeaz-o în comentarii la această postare.
• Adună cât mai multe aprecieri. Dă share postării și încurajează-ți prietenii să aprecieze tricoul pe care l-ai postat.
• Câștigă! Premiile sunt ”de sezon” – în urma acestui concurs vor exista 3 câștigători❗
Premiile puse în joc sunt 3 tricouri personalizate la alegere, unul pentru fiecare loc
Ultima zi în care poți înscrie opera de artă în concurs este 30 aprilie, urmând ca luni, 4 mai  extragem câștigătorii concursului

Echipa Printado

5/5 (1 Review)

Articole similare

Lasă un răspuns